2. jūnijā plkst. 10:00 Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrā Balvos, Vidzemes ielā 2b, konferenču zālē notiks seminārs par vietējiem pārtikas produktiem gastronomiskajā tūrismā.
Semināra tēmas:
1. Vietējo pārtikas produktu un gastronomiskā tūrisma jēdziens, būtība, nozīme
2. Vietējās jeb lokālās pārtikas tendences pasaulē un Eiropā.
3. Vietējo pārtikas produktu piedāvājums Latgalē.
4. Pārtikas mājražotāja vieta un iespējas tirgū (tūrisms; iknedēļas tirdziņi; viesu mājas un mītnes; „klubiņi”; kulinārie ceļojumi; sabiedriskā ēdināšana u.tml.)
Lektore Mg.soc.sc. Inese Silicka (Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija)
Uz semināru tiek aicināti mājražotāji, tūrisma pakalpojumu sniedzēji, sabiedriskās ēdināšanas uzņēmēji un citi interesenti!
Pieteikšanās līdz 30. maijam, zvanot 29437260, 29272948, vai rakstot uz biznesacentrs@balvi.lv